ΣΧΕΤΙΚΑ

sxetikaΕίμαι σωματική ψυχοθεραπεύτρια, πιστοποιημένη κλινική υπνοθεραπεύτρια και πλήρες μέλος της Professional Hypnotherapy Practitioner Association (PHPA). Η επαγγελματική μου εμπειρία περιλαμβάνει ομαδικές και ατομικές ψυχοθεραπείες, ατομική συμβουλευτική και συμβουλευτική ζευγαριών. Επίσης συντονίζω σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης σε Αθήνα και επαρχία. Άρθρα και συνεντεύξεις μου έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες.

Δουλεύοντας περισσότερα από 20 χρόνια σε ατομική και ομαδική βάση είναι πολύ σημαντικό να βοηθάω ανθρώπους να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και να έχουν μια πιο ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Για μένα κάθε άτομο είναι διαφορετικό και γι αυτό το λόγο η προσεγγισή μου είναι ολιστική και προσαρμοζόμενη στις ξεχωριστές ανάγκες του καθενός.

Μαζί θα εξερευνήσουμε τις δυσκολίες σας και θα σας βοηθήσω προσφέροντας υποστήριξη και πρακτικές κατευθύνσεις για το πώς να τις λύσετε. Κατά την διάρκεια της θεραπείας θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε και ν΄αλλάζετε τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις έτσι ώστε να μην σας κατακλύζουν. Έπίσης θα αποκτήσετε καινούργια εργαλεία και τεχνικές για ν αντιμετωπίζετε επιτυχημένα, πρακτικά προβλήματα.

Επιπρόσθετα είμαι Master στο Reiki, δίνω ατομικές συνεδρίες και σεμινάρια 1ου και 2ου βαθμού και προσφέρω εκπαίδευση Masters. Έχω σπουδάσει κινέζικη ιατρική και βοτανοθεραπεία. Η εκτεταμένη εκπαιδευσή μου στις διάφορες εναλλακτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις συνεισφέρει στην όλιστική αντίληψη μου για τα ποικίλα ψυχοσωματικά συμπτώματα και διαταραχές.

Βοήθεια για:

Διακοπή καπνίσματος

Απώλεια βάρους

Ενίσχυση αυτοπεποίθησης

Αϋπνίες

Κούραση, ατονία

Αντιμετώπιση στρες και επεισοδίων πανικού

Κατάθλιψη

Follow Us


Σχεδιασμός και ανάπτυξη: Κωνσταντίνος Γαβρίνας